Contact by mail

marts 11, 2020

NetNordic hjælper dig med sikre hjemmekontorløsninger for medarbejdere i karantæne.

Behov for hjemmekontor? Mange virksomheder sender nu deres ansatte hjem for at reducere risikoen for virusspredning.

Coronavirus (Covid-19) påvirker os alle, og vi finder det desværre udfordrende for virksomheder og samfundet generelt. Covid-19 har allerede givet socioøkonomiske konsekvenser. Som en ansvarlig spiller ønsker NetNordic at bidrage til både at begrænse og bekæmpe Covid-19 Corona-virus, hvor vi kan. Dette er ved at tilbyde samarbejdsløsninger, så medarbejderne kan være relativt aktive, selvom de er nødt til at arbejde hjemmefra i en længere periode. Hos NetNordic har vi en god kultur til at bruge video samarbejdsløsninger. Dette betyder, at vi som virksomhed kan opretholde produktivitet og forpligtelser, hvis nogle mennesker skal være hjemme med en infektionssygdom, med et sygt barn eller som nu er i karantæne, hvis man er inden for risikozonen for at være en bærer af Covid-19-virusen.

NetNordic kan tilbyde en række gode og sikre løsninger til hjemmekontorløsninger til din virksomhed, specielt skræddersyet til den situation, der er opstået omkring Covid-19-virussen og dens karantænebehov.

For de fleste vil en god og sikker måde at oprette forbindelse via internettet fra en pc eller anden terminal derhjemme være det primære behov. Dette kan let løses for de fleste ved at udvide nuværende løsninger, eller der kan indføres en løsning, der sikrer dette sikkert uanset nuværende løsninger.

Hvor hurtigt dette kan etableres afhænger af, hvad du har af eksisterende løsninger.

Alternative løsninger:

VPN-klienter

Hvis du har hardware fra Pulse Secure, Aruba, Palo Alto eller Fortinet, kan vi hurtigt få licenser til VPN-klienter, så du kan rulle dette ud til medarbejdernes pc.

Sikkert hjemmekontor

NetNordic har også muligheden for at løse mere komplekse behov, såsom at give specialiserede medarbejdere adgang til sikre netværk, gennem en granulær sikkerhedsmekanisme med adgang til professionelle applikationer og sikre systemer. Dette kan være et presserende behov inden for sundhedsvæsenet, kommuner, forskningsmiljøer, tekniske driftsmiljøer, industrien og andre, der er bange for, at nøglepersoner skal sidde på hjemmekontoret!

Extreme Defender eller Aruba RAP er hardwarekomponenter, der kan distribueres på en almindelig internetlinje for at opbygge en krypteret IP-Sec-tunnel i arbejdsgiverens infrastruktur. Vi kan hjælpe med udstyr og opsætning.

Samarbejdsværktøjer

Flere af vores partnere tilbyder nu gratis brug af video- og interaktionsværktøjer. Microsoft, Cisco og Avaya er nogle af dem, der tilbyder dette.

Har du som virksomhed en klar interaktionsstrategi-plan, så medarbejderne kan være produktive og arbejde hvor de er?

Kan en enkelt person interagere og være til stede med en visuel tilstedeværelse, dele dokumenter og interagere effektivt uanset om på kontoret, i et mødelokale eller derhjemme?

NetNordic tilbyder også gratis rådgivning om, hvordan man bruger moderne video- og interaktionsværktøjer. Måske har du allerede adgang til gode værktøjer, men har endnu ikke taget dem i brug?

I samarbejde med vores leverandører har vi også muligheden for at tilbyde gratis brug af forskellige typer interaktionsværktøjer.

Kontakt os hvis du vil have en af vores rådgivere til at kontakte dig, så finder vi den bedste løsning til din virksomhed. Send os en e-mail på salg@rantek.dk.

Referencer:

Avaya, Hjælp vores samfund med at oprette oplevelser, der er vigtige.