Contact by mail

februar 2, 2017

En komplet oplevelse!

Polycom® RealPresence Clariti™ – Simpel. Kraftfuld. Fleksibel.

Polycom® RealPresence Clariti™ en kraftfuld infrastruktur software for virksomheder af alle størrelser, der forbinder mennesker via HD stemme, indhold, video og web, for smartere, hurtigere og mere effektive beslutninger, øget produktivitet og ikke mindst effektivitet.

Som komplet software-baseret løsning, leverer RealPresence Clariti omfattende, industrigennemprøvet kommunikationsinfrastruktur der opfylder (stort set) ethvert behov. Uanset om det er cloudbaseret eller On-Premise, får man en fremragende kombination af brugeroplevelse og lethed.

RealPresence Clariti omfatter desktop, mobil, web-klienter og du kan tilføje standardbaserede video endepunkter efter behov, en komplet end-to-end kommunikationsløsning. Rig integration med førende UC-applikationer, som Skype for Business, giver naturlige og velkendte arbejdsgange for brugerne, helt enkelt og med få klik, kan du tilslutte dit møde.

Via Polycom Websuite gives nem og enkel adgang til eksterne forretningspartnere, kunder og leverandører uden krav om plugins eller lign. og letter derved samarbejdet. Med RealPresence Clariti tilbyder NetNordic en bred vifte af muligheder og løsninger til alle brancher, herunder sundhedspleje, uddannelse, produktion mm. Og fordi fleksibilitet er så kritisk i dag, er RealPresence Clariti netop designet til at opfylde alle behov enten som Cloud og/eller pay-as-you-go abonnements model.

RealPresence Clariti kan indsættes i et virtualiseret datacenter eller med valgfri hardware aktivering, i abonnement eller evig licens. Indbyggede funktioner som, dynamisk endpoint provisionering og kraftfuld statistik, letter administrationen og hjælper med at sikre en succesfuld implementering og effektiv brugertilvænning f.eks. i udvidet samarbejde til mobile-, BYOD og remote-baserede medarbejdere.

Polycom RealAccess og valgfrie RealAccess Analytics tjenester giver værdifuld indsigt og analyse til at drive brugertilvænning, data-baserede beslutningstagning og klar ROI. RealPresence Clariti kommunikations infrastruktur software giver dig enkle, omkostningslette og fleksible værktøjer til at bringe dit globale team sammen på naturlige og intuitive måder og hjælper dig med at udnytte styrken af ​​menneskets samarbejde.

Vil du vide mere? Kontakt os på +45 4331 0000 eller på info@netnordic.com