Kvinder i IT

NetNordic: Kvinder i IT 2024

NetNordic fejre Kvindernes internationale kampdag med fokus på kvinder i IT

Kvinder i IT: Ligestilling, diversitet og inklusion – i denne uge hylder vi kvindernes internationale kampdag hos Netnordic ved at sætte ekstra fokus op kvinder i IT.

Vi sætter fokus på diversitet, inklusion og især ligestilling inden for IT-branchen. Vi gør dette med eksklusive interviews med førende kvindelige profiler som Lene Diesen, adm. direktør for Netnordic Norge, Anette Vainer, Country Manager Denmark fra Fortinet, Mette Slesvig, CEO for Cibicom Group, og Hanne Kjærgaard, Produktchef hos TD SYNNEX.

Ugen afsluttes med vores store interview med Trine Bramsen, tidligere minister for ligestilling. Her italesætter vi især virksomhedernes ansvar samt diskuterer, hvordan man får topledelsen til at engagere sig, identificerer kilder til pres og udforsker initiativer til at fremme diversitet og inklusion, samt hvilke mål der kan sættes for fremtiden.

Lene Diesen Kvinder i IT
Trine Bramsen
Anette vainer Kvinder i IT
Mette Slesvig Kvinder i IT
Hanne Kjærgaard Kvinder i IT

Lene Diesen, Managing Director NetNordic Norway

Mød vore helt egen Administrende Diretør fra NetNordic Norge. Hun sætter om nogen fokus på diversitet, inklusion og kvinder i IT. Se vores interview med Lene og bliv klogere på, hvordan hun aktivt arbejder med diversitet og ligestilling. Få samtidig indblik i hvilke udfordringer hun selv har mødt samt hvilke gode råd hun har til andre kvinder. Sidst men ikke mindst, så for tæller hun lidt om hendes nye WIN (Women in NetNordic).

Hanne Kjærgaard, Produktchef hos TD SYNNEX

Under overskriften Kvinder i IT gør Hanne os klogere på, hvordan det har været at være kvinde i en mandsdomineret verden. Hun deler ud af sin erfaring, hendes oplevelser og hendes syn på den retning vi bevæger os i. Hun arbejder selv i en amerikansk virksomhed og har dermed altid været vant til, at diversitet er forankret i topledelsen og det kan mærkes. Se hele hendes interview og bliv klogere.

Mette Slesvig, CEO for Cibicom Group

I dette interview med Mette, dykker vi ned i, hvordan hun arbejder med ligestilling og diversitet. Vi taler om hendes egne oplevelser og hun sætter ord på hendes egen rejse. Vi taler også lidt om mentorordninger og om hvordan vi sammen kan skabe bedre muligheder, for andre kvinder i IT branchen. Mette taler også om et initiativ, som de har ved Cibicom, som hedder: Girls’ Day in Science.

Anette Vainer, Country Manager, Denmark fra Fortinet

I dette interview kommer vi hele vejen rundt. Anette Vainer er en respekteret leder inden for IT-branchen med en imponerende karriere, der spænder over årtier.

Vi skal omfavne forskellighederne, vi skal IKKE være ens og vi skal IKKE fokusere på, at vi skal være lige mange af hver! Anette ved præcis, hvad hun taler om; hun er en af de stærke kvinder, som selv har taget hele rejsen!

Trine Bramsen, tidligere ligestillingsminister

Trine Bramsen er en fremtrædende dansk politiker, der har gjort sig bemærket for sit engagement i ligestillingsområdet. Hun har tidligere fungeret som ligestillingsminister i Danmark og har været en stærk fortaler for at fremme ligestilling på alle niveauer af samfundet.

Indholdskategori

Indholdstype

Kom i kontakt med os!

Ring til os direkte på vores telefonnummer +45 4331 4000, send os en e-mail sales.dk@netnordic.com, eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt! Tak!

Contact by mail