Contact by mail

Nye applikationer og services

IoT giver muligheder for en lang række nye applikationer og services og skaber mange nye muligheder. NetNordic leverer systemer, der giver din virksomhed et komplet overblik over enheder på netværket.

Nye muligheder med
IoT – Internet of Things

At være i stand til at fjernstyre og overvåge dørlåsesystemer, ventilation, alarmer, sensorer er ikke længere en drøm, men en realitet, som mange af os allerede lever i eller er ved at træde ind i. At være i stand til at levere en god IoT-oplevelse kræver, at infrastrukturen er på plads til sikker og god forbindelse. Enhederne stiger i antal, enhederne kommunikerer via forskellige protokoller, og sikkerheden varierer.

Første prioritet når det kommr til IoT, er sikkerhed:

IoT-enheder er ofte designet til funktionalitet, og fordi de fungerer i en stor mængde, er indbyggede sikkerhedsmekanismer blevet fjernet til fordel for lavere priser. Netnordic leverer systemer, der giver din virksomhed et komplet overblik over enheder på netværket med mulighed for at opstille regler for, hvad de enkelte skal have adgang til.

En anden prioritering ifølge IOT er at tilbyde god transport:

Trafikken skal være effektiv og problemfri. Netnordic leverer udstyr til at sende data både kablet og trådløst optimeret til IOT.

IoT-Internet-of-Things_2_web