Contact by mail

Artificial intelligence i netværket

Din virksomhed kan allerede i dag få stor gavn af at bruge AI – Artificial Intelligence og machine learning til at løse mange udfordringer på basis af tilgængelig data.

AI – Artificial Intelligence

Fremtiden er kunstig intelligens AI:

Fremtiden er her allerede, da AI baseret teknologi allerede er udbredt og noget vi alle sammen oplever hver dag når vi går på de sociale medier, bruger søgemaskiner, streaming-tjenester og shopper online. AI er altså allerede alle steder, og er derfor noget du som virksomhed bør forholde dig til.

Teknologierne kan virke uoverskuelige og de udvikles hurtigt. Det kan derfor være svært for erhvervslivet og organisationer at prioritere og følge med!

Hos NetNordic holder vi fokus på at hjælpe dig med at forenkle driften, give en bedre brugeroplevelse og ikke mindst øge sikkerheden.

AI-Artificial-Intelligence_web_2

AI til at styre WLAN-dækning
og brugeroplevelse

…er fokuseret på at lære, hvordan internettet fungerer bedst, og at knytte brugen af ​​radiospektrum, klienthardware og brugerapplikationer til maksimal udnyttelse af løsningen. Tidligere havde vi enkle algoritmer til automatisk indstilling af kanaler og transmissionskraft, men dette har ikke fungeret som i reklamen for alle. Ved at bruge AI kan disse processer overvåges, systemet lærer af fejl og vellykkede justeringer og er også fortrolig med brugerens hardware og applikationer til at optimere netværket.

AI for Anamality Detection

…er ny teknologi, der yderligere øger beskyttelsen på især “IOT” -segmenter på netværket. En sådan løsning vil analysere, hvad der er normal trafik fra for eksempel en camcorder-løsning. Baseret på denne viden kan en alarm straks udløses eller en automatisk operation startes, hvis der afviger fra dette normale mønster.