Microsofts strategi og rådgivning

Strategisk drevne beslutninger er afgørende. Vi harmoniserer dine operationelle processer med strategiske målsætninger.

Vi er din strategiske Sidekick.

NetNordic er din strategiske partner, der guider dig sikkert ind i fremtiden. Med vores højt specialiserede Microsoft-team, bistår vi dig i at udvikle og implementere strategier relateret til dine Microsoft 365- og Azure-abonnementer.

NetNordic kan assistere dig med forskellige strategiske aspekter af Microsoft 365 og Azure, lige fra design af rammeværker for enheder, software og brugeradgangsstyring, til udvikling af IT-sikkerhedsstrategier og compliance-politikker.

Organisationer, der ønsker at påbegynde deres Microsoft Cloud-rejse, vil ofte have fordel af at starte fra et strategisk perspektiv frem for et teknisk. Ved at fokusere på de tekniske aspekter af opsætning eller migrering, kan man nemt ende med unødigt dyre licenser og tjenester.

Microsoft-Migration-2

Din Cloud-rejse – din strategi

Hos NetNordic handler det ikke om one-size-fits-all-løsninger – vi fokuserer på at styrke din virksomhed med en bred vifte af strategiske tjenester, der er tilpasset dine behov. Fra identitetsstyring til cloudsikkerhed, cloudtransformation og Azure-omkostningsoptimering, tilbyder vi en komplet palette af ekspertise for at understøtte din strategi og succes. Uanset dine IT-udfordringer, vil vores mangeårige erfaring med at udvikle effektive strategier sikre en problemfri overgang og optimeret drift.

Er du klar til at løfte din virksomhed til nye højder? Lad os være din guide. Lad os tale om cloud-strategi!

Identity Management

Korrekt håndtering af identiteter og adgang til virksomhedens systemer er afgørende for at undgå utilsigtet datalækage og beskytte din organisation mod sikkerhedsbrud. Vi hjælper dig med at udvikle strategier for korrekt administration af brugeradgang gennem hele deres livscyklus, inklusive onboarding, offboarding og privilegeret identitetsstyring.

Cloud-sikkerhed

Overgangen til clouden åbner nye muligheder for at sikre dit miljø. Vi kan hjælpe dig med at udnytte fordelene og anvende de værktøjer, som clouden tilbyder. Brug administrerede tjenester, kør virtuelle firewalls og distribuer dine ressourcer i isolerede virtuelle netværk for at begrænse skaderne ved en kompromitteret server. Mange af de leverede tjenester opdateres og administreres automatisk af cloududbyderen, så du kan forblive sikker og opdateret uden bekymringer om vedligeholdelse.

Cloud Transformation

Vores lange erfaring med at flytte virksomheder til skyen har gjort os yderst opmærksomme på de udfordringer, som en cloudtransformation kan indebære. For at træffe de rette beslutninger, skal alle deltagere i migreringsprocessen have klart definerede roller, der er afstemt med ønskede forretningsresultater. Typiske mål inkluderer omkostningsbesparelser og forretningsfleksibilitet, og både de tekniske og økonomiske overvejelser skal vurderes for at opbygge en realistisk businesscase. Herefter følger processen med at evaluere dine IT-aktiver for at bestemme den bedste tilgang til hosting i skyen, forberede organisationen, finde de rigtige implementeringsmuligheder, migrere, sikre og administrere cloudmiljøet.

Microsofts omkostningsoptimering

At overgå til Azure er en smidig proces, men kræver en ny tankegang for at udvikle de korrekte langsigtede strategier. Omkostningsoptimering i Microsoft Azure er essentielt for at opnå en positiv investeringsafkast (ROI). Vores mål er at hjælpe kunderne med at minimere unødvendige udgifter. Vi vurderer for eksempel nødvendigheden af ressourceoppetid, den passende dimensionering og standardisering af VM-serier, hvilket øger fleksibiliteten ved reservation af instanser. Vi undersøger muligheden for at anvende automatisk skalering for dynamisk tildeling og frigivelse af ressourcer. Vi overvejer, om Azure Hybrid Benefit er den mest fordelagtige løsning, eller om det er mere fornuftigt at betale for licenser ved brug af disse tjenester. Vi foretager denne evaluering for dig og meget mere.

I krydsfeltet mellem ekspertise og partnerskab i Microsoft Azure-universet.

Vi er din Best Companion Hos NetNordic tilbyder vi mere end blot services; vi skaber partnerskaber. Som din dedikerede allierede i at navigere det spændende og komplekse Microsoft Azure-landskab, forpligter vi os til at være mere end en leverandør – vi er din betroede partner på hvert skridt af rejsen.

Med en omfattende ekspertise inden for forskellige IT-teknologier, er vi ideelt positioneret til at være den ultimative partner for vores kunder, og vi tilbyder uovertruffen support og vejledning for at maksimere potentialet i Microsoft Azure og videre.

Kom i kontakt med os!

Ring til os direkte på vores telefonnummer +45 4331 4000, send os en e-mail sales.dk@netnordic.com, eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt! Tak!

Contact by mail