Contact by mail

Læs mere om vores øvrige IT-tjenester

Vi står klar til at hjælpe jer med intelligente og skræddersyet løsninger og tjenester, som sætter jeres kerneforretning i fokus. Vores øvrige IT-tjenester indeholder både rådgivning, planlægning, integration, træning og uddannelse og ikke mindst Managed Services.

Vi har nogle af Danmarks mest erfarne IT konsulenter! Disse kvalificerede konsulenter kan hjælpe dig med at designe og konfigurere komplekse it-løsninger, som opdater og styrker din konkurrenceevne. Vi tilbyder løbende vores kunder skræddersyede kurser. Desuden vil I have 24/7-adgang til hjælp fra vores specialister via vores NetNordic 365 Managed Services.

Vores kerneforretning er design, implementering og support af et bredt udvalg af teknologier, der giver dig en komplet “business suite” af collaboration- og netværksinfrastruktur samt sikkerhedsløsninger. Vores rådgivende tilgang giver os mulighed for at hjælpe dig med at planlægge og realisere den positive indvirkning, som teknologi kan have på din forretningsdrift, strategier og brugeroplevelser.