Contact by mail

Sikrer den nødvendige kapacitet og
performance for fremtiden

Nutanix ved hvordan man leverer den bedste performance i henhold til forskellige arbejdsmængder uden tilpasning, hvilket eliminerer behovet for manuel anskaffelse eller konfigurering af jeres storage.

Skalerbarhed

Fire grunde til hvorfor Nutanix er ideel for organisationer i dag:

Nutanix løsninger, som er bygget op af web-scale teknologier, muliggører at du kan følge ændringer i virksomheds- og kundekrav, forholde dig til skrappere reguleringer og minimere nye risici.

Nutanixs hyper-converged infrastruktur med web-scale teknologi er den ledende specialbyggede infrastruktur i hosting af det moderne virtuelle datacenter og hybrid clouds.

Nutanix ved hvordan man leverer den bedste performance i henhold til forskellige arbejdsmængder uden tilpasning, hvilket eliminerer behovet for manuel anskaffelse eller konfigurering af jeres storage.

Skalerbarhed

Opnå ubesværet skalerbarhed Pay-As-You-Go

Nutanix gør det muligt for dig at starte småt og skalere hensigtsmæssigt med lineær udførelse og kapacitet. Du kan reducere den nødvendige mængde af infrastruktur gennem bedre udnyttelse af eksisterende ressourcer ved brug af Nutanixs effektive softwarebasserede tilgang. Med Nutanix kan du hurtigt tilføje (eller fjerne) server eller storage-kapacitet enkeltvist for at imødekomme konkrete virksomhedskrav. Med dets modulære og simple skalerbarhed, minimerer Nutanix upfront-investeringer ved at eliminere behovet for over-provision for at sikre den nødvendige kapacitet og performance i fremtiden.

Reducer administrative omkostninger

Nutanixs hyper-converged platform eliminerer kompleksiteten ved at administrere separat storage og servermiljø. Nutanix ved hvordan man leverer den bedste performance i henhold til forskellige arbejdsmængder uden tilpasning, hvilket eliminerer behovet for manuel anskaffelse eller konfigurering af jeres storage. Med dets centraliserede VM-centric styring – inklusiv databeskyttelse, smart analytics og dybdegående indsigt i infrastrukturen og alle VMs – kan du fokussere på innovation i stedet for styring af infrastrukturen, hvilket fremskynder lanceringen af nye applikationer og services.

Lavere omkostninger

Nutanix leverer industriens bedste densitet i datacentre, der muliggører, at du kan køre alle dine virtuelle mængder af IT-arbejde på minimal plads. Med Nutanix kan du konsolidere forskellige mængder arbejde inklusiv tier-1 databaser og enterprise applikationer, virtuelle skriveborde og applikationer og big data arbejde på én enkelt platform for at reducere CapEx med 50% og opretholde høj performance. Nutanixs hyper-converged platform muliggører, at du kan reducere kraft, plads og omkostninger af kølesystemer med op til 80%, hvilket er ideelt for pladsbegrænsede datacentre og fjerntliggende afdelinger.

Hurtig installation

Nutanix muliggøre at du kan komme hurtigt i gang med en bred vifte af validerede referencedesign for cloud-platforme, inklusiv VMware vRealize automation, Microsoft Exchange, SQL Server og Oracle databaser.

Alle Nutanix løsninger støttes af servicer i verdensklasse, uddannelse og proaktiv support for at reducere Time-to-Production og muliggører at du opererer optimalt i dit arbejde.