Contact by mail

Eliminer kompleksiteterne ved administrationen af et separat storage- og servermiljø

Nutanixs Forenklet infrastrukturs løsning inkluderer også Nutanix AHV og en integreret virtualiseringsløsning uden ekstra omkostninger.

Forenklet infrastruktur: Nutanix Enterprise Cloud Platform

Begynd småt, og skaler performance og kapacitet efter behov med Nutanix og eliminer budgettømmende over-provision i din storage, virtualisering og kompleksitet i administrationen af infrastrukturen.

Nutanix Enterprise Cloud Platform er valideret og integrerer med VMware vSphere and Microsoft Hyper-V virtualiseringsløsninger og tilbyder derfor en bedre IT-oplevelse. Nutanixs løsning inkluderer også Nutanix AHV og en integreret virtualiseringsløsning uden ekstra omkostninger.

Den leverer den virtualiseringskapacitet, som enterprise applikationer er afhængige af og behøver. AHV hjælper med at simplificere datacentre-stack, idet hypervisors flyttes for at blive til andre features såsom deduplikering og komprimering i den nye hybrid-cloud verden.

Forenklet infrastruktur

Simplificering af infrastruktur

Nutanix Enterprise Cloud Platform udnytter de velkendte Intel x86-basserede servere og hyper-convergence til naturligt integrerede udregninger, storage og virtualisering i scale-out clusters. Denne løsning erstatter ’silo’ servere og storage foruden behovet for separate administrative værktøjer og processer.

Begynd småt, og skaler performance og kapacitet efter behov med Nutanix og eliminer budgettømmende over-provision i din storage, virtualisering og kompleksitet i administrationen af infrastrukturen. Med Nutanix, kan IT fokusere på de applikationer og workloads, som driver deres virksomhed.