Contact by mail

Cyber Security Strategi

Gennemtænkt Cyber Security og digital strategi er grundlaget for en god it-beskyttelse.

Cyber Security: Hvor forberedt er din virksomhed til at håndtere et cyberangreb?

Hackere er godt forberedte. De er ikke længere bare unge mennesker med deres computer i et mørkt rum, de er ofte velorganiserede, godt finansierede og organiserede af kriminelle grupper med det formål at tjene penge.

I dag er både store og små virksomheder tvunget til at investere betydelige ressourcer i Cyber Security.

Cybersecurity-1024x678

Er du klar, når angrebet kommer?

Der er ingen tvivl om, at modstanderne er både forberedte og utrættelige. Det skal vi og vores kunder også være. Vi er erfarne eksperter inden for cybersikkerhed og vi hjælper vores kunder med, hvordan forskellige sikkerhedsforanstaltninger skal placeres og administreres og  på hvilket niveau.

Dette kræver en balance mellem forebyggelse og kontinuerligt at have værn oppe, der evner at detektere og reagere på trusler (Forebyggelse, Detektion og Respons). Vi, der har arbejdet længe med sikkerhed ved også, at vi ikke kun kan købe den gratis cyber security pakke. IT sikkerhed kræver løbende kortlægning af virksomhedens værdier for at vide, hvad der skal beskyttes i form af data, information, systemer og brugere.

Vi skal være i stand til at træffe beslutninger i tilfælde af et potentiel sikkerhedsbrist og mange virksomheden ønsker også, at der rapporteres i risikosprog der forstås og ikke tekniske termer eller endnu værre tekniske detaljer. Hos NetNordic mener vi, at helheden skal adresseres, og vi bidrager med lang erfaring, nøje udvalgte sikkerheds teknologier og smarte MSS (Managed Security Services, SOC) services inkl.

Co-Drive (samtrafiktjenester). Gennem tæt samarbejde med kunden, tager vi udgangspunkt i egentlige forretningskrav og kortlægning af af de aktiver der skal beskyttes.

Resultatet: Vores kunder står stærkere over for cyber trusler og kan tilgå digitale tjenester, både internt og eksternt – helt sikkert.Mere end halvdelen af ​​alle virksomheder med mere end 200 ansatte, har oplyst at deres virksomhed var blevet påvirket af mindst et opdaget cyberangreb i de sidste tolv måneder (2020). Næsten hver tredje, 30 procent, havde to eller flere angreb i samme periode.
59
%

Strategiske partnere