Contact by mail
september 6, 2023

Critical Infrastructure & Service Provider Day

De fleste har efterhånden hørt en hel del om NIS2, men hvad betyder direktivet helt konkret for en dansk service provider?

0

dage

0

timer

0

minutter

0

sekunder

Jacob Fortlingsvej 1, 2770 Kastrup
september 6, 2023
08:45 - 14:00

Arbejder og har du fokus på kritisk Infrastruktur eller Service Provider Netværk, så kom og deltag i vores event Critical Infrastructure & Service Provider Day på Den Blå Planet den 6. september i København.

De fleste har efterhånden hørt en hel del om NIS2, men hvad betyder direktivet helt konkret for en dansk service provider? Hvilke krav er særligt kritiske, hvordan prioriterer vi, hvordan håndterer vi dem bedst og hvilke muligheder åbner sig så for os?

Disse spørgsmål og mange flere vil vi forsøge at belyse, når vi mødes til en formiddag i vidensdelingens navn.

Til at tale os igennem konkrete krav og problemstillinger og efterfølgende styre diskussionen rundt om bordet har vi allieret os med en god ven af huset.

Klaus Kongsted har mere end 25 års erfaring med IT-sikkerhed, han har siddet eller sidder i en lang række råd bl.a. DI, DE, IT-B, og han har været med til at udarbejde Bestyrelsesforeningens anbefalinger. Klaus har en imponerende viden om cybersikkerhed, governance, risikostyring og compliance. Han rådgiver løbende flere både store og små service providere omkring disse områder.

For også at få nogle perspektiver fra en af de toneangivende producenter til ISP-branchen har vi inviteret Nokia forbi til at fortælle lidt om, hvordan de og deres løsninger hjælper deres kunder med at imødekomme kravene fra NIS2.

Kom og vær med til en lærerig formiddag i godt selskab og gode rammer.


Agenda

Kl. 8.45 – Velkomst & morgenmad

Kl. 9.00 – NIS2 for Service Providere

Kl. 11.00 – Kaffepause 

Kl. 11.15 – Nokia præsenterer

Kl. 12.15 – Frokost

Kl. 13.00 – Mulighed for guidet rundvisning ellers fri adgang hele lokationen

Find vej til Den Blå Planet