marts 20, 2024

Cyber Threats 2024

Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig. Det handler ikke længere om, hvorvidt du bliver ramt, men om hvornår det sker og hvor alvorlig skaden bliver.

0

dage

0

timer

0

minutter

0

sekunder

Charlottehaven, Hjørringgade 12C, 2100 København Ø
marts 20, 2024
08:30 - 15:55

Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle –

og sådan beskytter du dig

Det handler ikke længere om, hvorvidt du bliver ramt, men om hvornår det sker og hvor alvorlig skaden bliver.

Cybertrusler udgør en stigende risiko, og et succesfuldt angreb vil stort set altid koste dyrt på økonomi og omdømme – eller kan endda true virksomhedens på den eksistens. Derfor er det afgørende at kende trusler, sårbarheder og de mest betydningsfulde metoder, hvormed din virksomhed kan minimere risiko og skadevirkninger.

På Cyber Threats 2024 udforsker vi en række nøglepunkter af central betydning for din virksomhed og vil bl.a.:

  • Samle overblik om det aktuelle trusselsbillede samt de mest presserende sårbarheder, som din organisation skal håndtere.
  • Give sikker viden om de dominerende angrebstyper, gennemgå angrebenes anatomi og metodik samt de cyberkriminelles organisationsformer
  • Præsentere viden om, hvordan du kan afværge eller minimere skade fra cyberangreb
  • Have white hat-hackere i front til at demonstrere de metoder cyberkriminelle anvender for at få hul på din sikkerhed. Du kan bl.a. opleve et live hack og få indsigt i, hvordan angrebene udføres i praksis.

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation.

Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

Find vej

 

Contact by mail